ας γνωριστούμε

Στην πόλη των Ιωαννίνων, μπροστά στη μαγική λίμνη Παμβώτιδα, υπάρχει πλέον μια ξεχωριστή επιλογή φιλοξενίας, το Z Hotel & Cafe-Bistro.

Στεγάζεται σε δύο ολοκαίνουργια κτίρια κατασκευής 2015, που συνδυάζουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής με την κομψότητα των λιτών γραμμών, ικανοποιώντας πλήρως τη σύγχρονη αισθητική.

Βρίσκεται σε ιδιαίτερα προνομιακή θέση απέναντι από το «λιμανάκι» της λίμνης, στα παλιά ταμπάκικα, σε απόσταση 3-4 λεπτών σε ρυθμό περιπάτου, από την είσοδο του κάστρου ενώ ταυτόχρονα απέχει μόλις 6-7 λεπτά από το σύγχρονο κέντρο της πόλης.

 

Έτσι λοιπόν το Z Hotel & Cafe-Bistro δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν με μεγάλη ευκολία στην πόλη των θρύλων και των παραδόσεων.

Το Z Café Bistro αποτελεί την ιδανική λύση για στιγμές χαλάρωσης σε ένα προσεγμένο περιβάλλον, με υπέροχη θέα στην άλλοτε ηλιόλουστη, άλλοτε βροχερή και άλλοτε χιονισμένη -στεφανωμένη από το Μιτσικέλι- λίμνη των Ιωαννίνων. Λειτουργεί από νωρίς για πρωινό, ως αργά το βράδυ για φαγητό και ποτό.

Διασχίζοντας μια εσωτερική αυλή ο επισκέπτης αντικρίζει σε δεύτερο κτίριο το Z Hotel που διαθέτει 8 δωμάτια, σχεδιασμένα και εξοπλισμένα με γνώμονα την ύπαρξη όλων των σύγχρονων ανέσεων, σε περιβάλλον φιλόξενο και απέριττα κομψό.